Perzonalizujeme obsah Sportem.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  539 - 700 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 2 položek z 2
Nedostupné
  540 Kč

Squash raketa WISH CARBON 9911 tato kvalitní raketa vám mpomůže zlepšit výkon hry a zpříjemnit chvíle na hřišti při oblíbeném sportu. Za svoje vynikající herní vlastnosti vděčí alugrafitovému materiálu, ze kterého je vyrobena. S touto raketou se rychle dostanete na vrcholovou squashovou úroveň.

Technické údaje:- výrobce WISH- černo-žlutá - materiál: ALU/grafit- síla výpletu: 11-13 kg- váha 220-230g- určeno pro rekreační hru a mírně pokročilé hráče- dodáváme včetně celkového obalu

Nedostupné
  699 Kč

Squashová raketa - WISH Carbon v barvě matové. Rám se vyznačuje nízkou hmotností, kvalitními herními vlastnostmi a velmi přijatelnou cenou. Raketa je určena pro rekreační i závodní hru. Materiál - grafit. Váha rakety 143 - 158 g. Balance 358 - 373 mm. Síla výpletu 11- 14 kg. K dispozici v provedení viz foto - barva černožlutá matová.