Perzonalizujeme obsah Sportem.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  38 - 1049 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 5 položek z 5
Nedostupné
  39 Kč

Jednoruční činka potažená neoprénem najde využití v lehkém fitness, aerobicu a domácím cvičení. Lehce omyvatelná. Hmotnost 0,5kg.

Nedostupné
  783 Kč

Kettlebell činka 12 kg s trojúhelníkovým madlem, potažená vrstvou vinylu se používá pro rozvoj síly a dynamiky, a to jak jednotlivě tak i v páru. Naše široká nabídka zahrnuje kettlebell různých typů a hmotností pro široké použití.

Nedostupné
  1 049 Kč

Kettlebell činka 16 kg s trojúhelníkovým madlem, potažená vrstvou vinylu se používá pro rozvoj síly a dynamiky, a to jak jednotlivě tak i v páru. Naše široká nabídka zahrnuje kettlebell různých typů a hmotností pro široké použití.

Nedostupné
  701 Kč

Činka Kettlebell exercise je unikátní jednoručka ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem. Tělo činky je vyrobeno z kvalitního vinylového materiálu plněného cementovou náplní. Kvalitní a pevné madlo činky zaručuje bezpečné a komfortní posilování.

Skladem
Expedice: zítra Pát
U vás: 6.5.2024 Pon
  720 Kč

CVIČEBNÍ POMŮCKA PRO TRENING ŠPIČKOVÝCH SPORTOVNCŮ- Bulgarian Bag - svěží fitness nástroj, který maximalizuje svalovou vytrvalost, kardiovaskulární fitness, jádro a sílu!