Perzonalizujeme obsah Sportem.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  4950 - 6995 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 7 položek z 7
Nedostupné
  4 950 Kč

Cyklistický trenažer BC4620 je kvalitní posilovací stroj umožňující rekreační ježdění na kole v domácím prostředí. Pedály jsou opatřeny kuličkovými ložisky ve věnečcích jako je tomu u běžných typů kol. Kolo má následující parametry: magnetická brzda s 8-mi stupni zátěže (stejný systém jako se používá u rotopedů, váha setrvačníkového kola 13 kg, vertikálně a horizontálně nastavitelné sedlo a řidítka, středová osa na kuličkových ložiscích, pohon kola je řetězem. Fce computeru: scan, čas, vzdálenost, kalorie, hand pulse, rychlost. Nastavitelná vzdálenost pedálu od vrchní části sedla je v rozmezí 67 - 100 cm, vzdálenost sedla od řidítek lze nastavit v rozmezí 50 - 118 cm (měřeno mezi krajními body sedla a řidítek). Rozměr: 134 x 51 x 145cm, hmotnost: 36 kg, nosnost: 120 kg. Doporučené pro výšku postavy až 195 cm. Je nutné dodržet hmotnostní limit.

Nedostupné
  6 995 Kč

Je vzhledově moderně řešený a přitom i velmi kvalitní posilovací stroj umožňující komfortní ježdění na kole v domácím prostředí. Výhodou je tichý chod, který umožňuje umístění stroje v obytných prostorách.

Nedostupné
  6 500 Kč

Je velmi kvalitní posilovací stroj umožňující komfortní ježdění na kole v domácím prostředí. Výhodou je tichý chod, který umožňuje umístění stroje v obytných prostorách.

Nedostupné
  5 550 Kč

Cyklotrenažer BC4675 má moderní vzhled. Jedná se o kvalitní posilovací stroj rekreační úrovně umožňující pohodlné používání v domácím prostředí. Pro zvýšení pohodlí při jízdě má cyklotrenažer centrálně odpružený rám, který zajišťuje pohodlí a komfort při používání. Zároveň je možné tuhost pružiny částečně nastavit podle hmotnosti uživatele. Výhodou stroje je tichý chod, který umožňuje umístění stroje v panelových domech aniž by byli sousedé obtěžováni hlukem. Cyklotrenanžer má stabilní konstrukci díky pevným ocelovým profilům. Hliníkové pedály jsou opatřeny kuličkovými ložisky ve věnečcích jako je tomu u běžných typů kol. Cyklotrenažer má následující parametry: mechanická brzda s plynulým nastavením zátěže (a zároveň rychlobrzdou pro okamžité zastavení v nouzi), hmotnost setrvačníkového kola 15 kg, vertikálně a horizontálně nastavitelné sedlo a řidítka, středová osa je dvakrát uložena na kvalitních kuličkových ložiscích, převod plochým řemenem umožňuje tichý chod, kvalitní ALU pedály jsou odolné proti opotřebení. Cyklotrenažer nemá volnoběh. Řidítlka s nesmekavým povrchem jsou osazena snímači pulsu. Součástí výrobku je držák + plastová lahev na pití. Funkce computeru: scan, čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepové frekvence. Rozměr kola :110 x 52 x 120 cm, hmotnost: 39 kg, nosnost: 120 kg. Doporučené pro výšku postavy do cca 192 cm. Nutno dodržet limitní hmotnost.

Nedostupné
  6 890 Kč

Je velmi kvalitní posilovací stroj umožňující komfortní ježdění na kole v domácím prostředí. Pro zvýšení pohodlí při jízdě má cyklotrenažer centrálně odpružený rám, který zajišťuje pohodlí a komfort při používání.

Nedostupné
  5 765 Kč

Cyklotrenažer BC4640 má moderní vzhled. Jedná se o kvalitní posilovací stroj rekreační úrovně umožňující pohodlné používání v domácím prostředí. Pro zvýšení pohodlí při jízdě má cyklotrenažer centrálně odpružený rám, který zajišťuje pohodlí a komfort při používání. Zároveň je možné tuhost pružiny částečně nastavit podle hmotnosti uživatele. Výhodou stroje je tichý chod, který umožňuje umístění stroje v panelových domech aniž by byli sousedé obtěžováni hlukem. Cyklotrenanžer má stabilní konstrukci díky pevným ocelovým profilům. Hliníkové pedály jsou opatřeny kuličkovými ložisky ve věnečcích jako je tomu u běžných typů kol. Cyklotrenažer má následující parametry: mechanická brzda s plynulým nastavením zátěže (a zároveň rychlobrzdou pro okamžité zastavení v nouzi), hmotnost setrvačníkového kola 15 kg, vertikálně a horizontálně nastavitelné sedlo a řidítka, středová osa je dvakrát uložena na kvalitních kuličkových ložiscích, převod plochým řemenem umožňuje tichý chod, kvalitní ALU pedály jsou odolné proti opotřebení. Cyklotrenažer nemá volnoběh. Řidítlka s nesmekavým povrchem jsou osazena snímači pulsu. Součástí výrobku je držák + plastová lahev na pití. Funkce computeru: scan, čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepové frekvence. Rozměr kola :110 x 52 x 120 cm, hmotnost: 39 kg, nosnost: 120 kg. Doporučené pro výšku postavy do cca 192 cm. Nutno dodržet limitní hmotnost.

Nedostupné
  5 400 Kč

Cyklotrenažer BC4650 je kvalitní posilovací stroj rekreační úrovně umožňující pohodlné používání v domácím prostředí. Pro zvýšení pohodlí při jízdě má cyklotrenažer centrálně odpružený rám, který zajišťuje pohodlí a komfort při používání. Výhodou je tichý chod, který umožňuje umístění stroje v obytných prostorách. Cyklotrenanžer má stabilní konstrukci díky pevným ocelovým profilům. Hliníkové pedály jsou opatřeny kuličkovými ložisky ve věnečcích jako je tomu u běžných typů kol. Cyklotrenažer má následující parametry: mechanická brzda s plynulým nastavením zátěže (a zároveň rychlobrzdou pro okamžité zastavení v nouzi), hmotnost setrvačníkového kola 13 kg, vertikálně a horizontálně nastavitelné sedlo a řidítka, středová osa je dvakrát uložena na kvalitních kuličkových ložiscích, převod plochým řemenem umožňuje tichý chod, kvalitní ALU pedály jsou odolné proti opotřebení. Cyklotrenažer nemá volnoběh. Řidítlka s nesmekavým povrchem jsou osazena snímači pulsu. Součástí výrobku je držák + plastová lahev na pití. Funkce computeru: scan, čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepové frekvence. Rozměr kola :105 x 49 x 119 cm, hmotnost: 33 kg, nosnost: 110 kg. Doporučené pro výšku postavy do cca 192 cm. Nutno dodržet limitní hmotnost.