Perzonalizujeme obsah Sportem.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  5398 - 6950 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 2 položek z 2
Nedostupné
  5 399 Kč

Dívčí sportovní kolo Dino Bikes se vyznačuje propracovaným designem dávajícím kolu sportovní vzhled.Kolo má hliníkové ráfky 24" (palců) = 61 cm, dvouvrstvé nafukovací pláště s jemným vzorkem na silnici o rozměrech 24" x 2,125", volnoběh. Sedlo lze nastavit do výšky 62 - 76 cm.  Kolo je vyrobeno s odlehčeným vyztuženým rámem z Hi-ten oceli. Součástí výbavy je stojánek na kolo. Kolo má přední a zadní velmi účinné "V-brzdy". Přehazovačky jsou ovládané tzv. Grip Shift na rukojetích řidítek - přední přehazovačka je třistupňová na 3 talíře, zadní přehazovačka má šest stupňů Shimano TZ-50 se šesti kolečky o rozsahu 14/28 zubů. Na kole jsou dva malé plastové blatníčky a tenký kryt řetězu v barvě kola. Hmotnost je 16,7 kg. Nosnost kola je 100 kg. Kolo je vyrobeno v EU a má veškeré bezpečností certifikáty. Kolo je k dispozici v barvě černé, viz foto. Baleno v bílé potištěné krabici.

Nedostupné
  6 950 Kč

Dívčí sportovní kolo Dino Bikes se vyznačuje propracovaným designem dávajícím kolu sportovní vzhled. Kolo má hliníkové ráfky 24" (palců) = 61 cm, dvouvrstvé nafukovací pláště s jemným vzorkem na silnici o rozměrech 24" x 2,125", volnoběh. Sedlo lze nastavit do výšky 62 - 76 cm. Kolo je vyrobeno s odlehčeným vyztuženým rámem z Hi-ten oceli. Součástí výbavy je stojánek na kolo. Kolo má přední a zadní velmi účinné "V-brzdy". Přehazovačky jsou ovládané tzv. Grip Shift na rukojetích řidítek - přední přehazovačka je třistupňová na 3 talíře, zadní přehazovačka má šest stupňů Shimano TZ-50 se šesti kolečky o rozsahu 14/28 zubů. Na kole jsou dva malé plastové blatníčky a tenký kryt řetězu v barvě kola. Hmotnost je 16,7 kg. Nosnost kola je 100 kg. Kolo je vyrobeno v EU a má veškeré bezpečností certifikáty. Kolo je k dispozici v barvě růžovobílé, viz foto.