Perzonalizujeme obsah Sportem.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  744 - 896 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 4 položek z 4
Nedostupné
  799 Kč

Doporučené od 3 let, nosnost do 40 kg, váha 5,5kg. Rám Hi-tech vyztužená ocel, rovný rám , jedna ruční brzda. Pneumatiky 12" + 12" plastové s pěnovou výplní. K dispozici je jedna páková brzda na zadní kolo. Nastavitelná výška sedla od země je 38 - 45 cm, výška řidítek je 54 - 56 cm. Slouží k ježdění a naučení se základům držení rovnováhy pro budoucí jízdu na kole. K dispozici v barvě žluté.

Nedostupné
  895 Kč

Dětské odrážedlo pro děti Brother Jaguar. Doporučené od 3 let, nosnost do 40 kg, váha 6kg. Rám Hi-tech vyztužená ocel - rovný, jedna ruční brzda. Nastavitelná výška sedla od země je 38 - 45 cm, výška řidítek je 54 - 56 cm. Pneumatiky 12" + 12" nafukovací, ocelové ráfky. Slouží k ježdění a naučení se základům držení rovnováhy pro budoucí jízdu na kole. K dispozici, v červené barvě, viz foto.

Nedostupné
  744 Kč

Dětské odrážedlo je lehké odrážedlo pro děti od 3-7 let pro nácvik udržení stability a rovnováhy při jízdě na kole.

Nedostupné
  799 Kč

Doporučené od 3 let, nosnost do 40 kg, váha 5,5 kg. Rám Hi-tech vyztužená ocel, rovný rám , jedna ruční brzda. Pneumatiky 12" + 12" plastové s pěnovou výplní. K dispozici je jedna páková brzda na zadní kolo. Nastavitelná výška sedla od země je 38 - 45 cm, výška řidítek je 54 - 56 cm. Slouží k ježdění a naučení se základům držení rovnováhy pro budoucí jízdu na kole. K dispozici v barvě modré.