» Posilovací stroje » Eliptické trenažéry » Ergonomický programovatelný elliptical BE905E ACRA

Ergonomický programovatelný elliptical BE905E ACRA

DOPRAVA
ZDARMA

Katalogové číslo 05-BE905E-AC
Značka ACRA
Záruka 2 roky
9 995 Kč s DPH
Nedostupné
Nyní nelze objednat

Základní ceny doprav pro tuto položku

ZdarmaNákladní doprava po CZ
 
Popis Parametry Recenze (0) Diskuze (0) Ke stažení (0)

Ergonomický programovatelný elliptical BE905E je velmi robustní špičkový model ellipticalu se všemi moderními prvky, které se od takovéhoto posilovacího stroje očekávají. Jedná se o speciální konstrukci stroje, kdy zátěžové kolo je v přední části a pohyblivé lyžiny jsou na silonových kolech uchyceny v chromovaných vodících lištách v rámu stroje. Tím se dociluje mimořádné tuhosti a spolehlivosti chodu ellipticalu. Ergonometrický elliptical je napájený ze sítě 230 V pomocí adaptéru. To umožňuje plně automatickou regulaci zátěže dle zvoleného programu. Jedná se o posilovací stroj s 20 přednastavenými programy (10 běžných programů, 4 HRC programy - heart rate control - jedná se o programy, které hlídají předem nastavenou hodnotu maximáůlního srdečního tepu a tomu přizpůsobují zátěž při cvičení, součástí computeru jsou 4 uživatelské programy, které si může nastavit každý podle sebe, dále je to WATT program a body fat program, kterým se měří množství tělěsného tuku. Perfektně propracovaný programovatelný elliptical má následujícími parametry: magnetická brzda ovládaná elektromotorem, hmotnost setrvačníkového kola 9 kg, středová osa na kuličkových ložiscích, převod plochým řemenem-tichý chod. Stroj má nastavitelnou délku kroku od 36 do 42 cm posouváním plastových nášlapů po nosné lyžině vpřed nebo vzad rozpětí mezi lyžinami je 20 cm, hmotnost setrvačníkového kola 8 kg, středová osa je třikrát uložená na kuličkových ložiscích, převod plochým řemenem umožňuje umístění v místnostech v rámci obytného prostoru, protože eliptical má velmi tichý chod.

Funkce computeru: SCAN, ČAS, VZDÁLENOST, KALORIE, HAND PULSE, RYCHLOSTbody fat, měření okolní teploty, . Délka kroku 34 cm,. Doporučeno pro výšku postavy do 205 cm při zachování maximální povolené hmotnosti. Rozměr výrobku: 160 x 75 x 166 cm; rozměr balení : 113,5x47,5x73,5 cm, hmotnost: 54,7 kg, nosnost: 140 kg. Nerezová láhev na pití + držák je součástí výrobku.


PROČ U NÁS NAKUPOVAT

Doprava a platba zdarma
Při objednávce větších přístrojů máte dopravu a způsob platby zdarma. Můžete si vybrat z několika způsobů doručení zboží.
Akce, dárky a jiné výhody k nákupu
Slevové akce, dárky k nákupu a jiné akční nabídky jen pro vás. Sledujte naše webové stránky nebo odebírejte informační newsletter.
Užitečné informace
Tipy, rady, informace k nákupu i výběru produktů pro váš pohodlný nákup.
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaný prodejce mnoha značek jako LIVEPRO, INTEX, MONDO, RICHMORAL...
VIP Servis
Zajišťujeme záruční opravy se svozem do servisu zdarma u všech prodávaných produktů.
Záruční doba: 2 roky
Min. hmotnost balení: 55 kg

 
Toto zboží dosud nebylo hodnoceno.
Přidat recenzi
Jméno (nepovinné)
Vyberte hodnocení produktu
(kliknutím na hvězdičky)
 
Komentář k produktu (nepovinný)
 
Toto zboží dosud nebylo diskutováno.
Jméno (nepovinné)
E-mail (pro zaslání odpověďí)
Předmět
Informovat o příspěvcích
Text

Alternativy k tomuto zboží

Naposledy prohlížené zboží